Inilah Reaksi Fazura Bila Bertemu Dengan Satu-satunya BBF Wanita Fattah Amin Buat Kali Pertama

Setiap orang pasti ada kawan baik sendiri.Ada orang menggelar kawan rapat mereka sebagai kawan akrab atau sahabat karib atau paling mudah BFF. Walaupun anda seorang wanita,mungkin sahaja BFF anda adalah seorang lelaki. Seperti Fattah Amin juga dia mempunyai seorang BFF wanita yang di panggilnya sebagai satu-satunya kawan karib perempuan.


Fattah sebelum ini tidak pernah mempertemukan Fazura dengan BFF perempuannya sebelum ini. Mungkin dia pernah bercerita, namun Fazura dengan BFF Fattah itu tidak pernah berjumpa.


Makanya dalam majlis kahwin Fattah dan Fazura, BFF Fattah yang bernama Najwa itu di lihat merasa sangat gembira untuk bertemu mereka.

Najwa di katakan sudah lama mengenali Fattah. Wanita cantik persis gadis Arab ini di lihat mesra dan melalui postingnya di laman sosial,dia tumpang gembira kerana Fattah sudah bertemu seseorang yang tepat buat dirinya.


Bagaimana reakasi Fazura bila bertentang mata dengan BFF Fattah ini? Fattah menjelaskan Najwa adalah satu-satunya kawan karib sejak zaman muda. Fazura pun membalas dengan ayat “OK,we finally meet!”.Kemudian mereka pun bergambar bersama.

Kata netizen:

“Bagus Fattah jujur dgn Fazura isteri kesayangan nya …Fazura seorg isteri yg cukup understanding..Sayang Fattah dan Fazura..suke..suke..suke..????????????????????????”

“Dalam hati Fazura ada cemburu tuuu hahaha…yang akan datang ada lagi…..husband muda kena banyak sabar”

“kebetolan bff pn lawa giler dan lagi muda… meter keancaman meningkat..”

 

Sumber: Kisah Dunia / ceriteradunia


Apa Kata Anda?