Klasik dan retro, ini momen sekitar majlis nikah & sanding Nadia Aqilah yang sederhana

Cukup dikenali sebagai seorang selebriti yang merendah diri, pelakon Nadia Aqilah telah menamatkan zaman bujang apabila selamat diijab kabulkan dengan jejaka pilihan hati, Saiful Ridzuan pada pagi Jumaat yang lalu.

Memilih tema klasik, pelakon drama Emil Emelda itu kelihatan anggun mengenakan busana kebaya putih, sedondon dengan suaminya pada majlis pernikahan manakala tampil dengan dres retro coklat di majlis resepsinya, pada hari Sabtu.

Majlis yang berlangsung dalam suasana cukup sederhana di kediaman keluarga Nadia di Batu Pahat, Johor itu turut dimeriahkan dengan kehadiran rakan-rakan artis antaranya Ruzana Ibrahim, Eenaz Mokhtar, Sherry Al-Hadad dan Sharifah Amani.

Jom kita lihat antara momen indah yang sempat dikongsikan oleh rakan mereka menerusi laman Instagram masing-masing. Memang berjiwa seni orangnya!

Gambar kawen ke? ???????? saloma ke? #duanadi #duanfornadia

A post shared by ezadibrahim (@ezadibrahim) on

Haaaiiilaaaahhh Omar niiieee. Nadia Aqilah dia dah kahwin tapi dia tetap sanggup datang dan bersilat. Ini baru gentleman. ????????❤️???????? @missnadiaaqilah @nadnisaa #DuanForNadia

A post shared by Sharifah Amani (@sharifah_amani) on

hah hah masuk masukkk #duanfornadia

A post shared by sherry_alhadad (@sherry_alhadad) on

#duanfornadia

A post shared by Roziyana Yahaya (@roziyanayahaya) on

Kacau pengantin makan #duanfornadia #duanadi

A post shared by Niesa Khalil (@niesakhalil) on

Sumber : Instagram

Kredit; Ohmymedia


Apa Kata Anda?