‘Manisnya Bila Pakai Tudung, Nampak Molek’-Peminat Rindu & Mahu Uqasha Senrose Berhijab Kembali!

Aktres, Uqasha Senrose sentiasa tampil menawan dengan rupa paras dan kulitnya yang putih gebu. Terdahulu, Uqasha tampil dengan penampilan berhijab tetapi sayangnya ia tidak bertahan lama apabila pada tahun 2016, Uqasha mengambil keputusan untuk tidak memakai hijab.

#styledbybu thanks @hasifikri ambil kan gambar kita ???? #arrisa #rahsiahatiperempuan

A post shared by UQASHASENROSE (@uqashasenrose2) on

Oleh itu, bermacam reaksi yang dikeluarkan oleh netizen. Ada yang merasa marah dan ada juga yang memahami perasaaannya yang berbolak-balik untuk memakai hijab. Setelah beberapa tahun, isu itu telah pun reda.

#Arrisa #doctor #rahsiahatiperempuan ❤️

A post shared by UQASHASENROSE (@uqashasenrose2) on

Terbaru, Uqasha sedang melakukan shooting untuk drama Rahsia Hati Perempuan yang bakal bersiaran di Astro Ria. Semalam Uqasha memuatnaik sekeping gambar dirinya mengenakan hijab. Setelah sekian lama, rasanya ini adalah kali pertama Uqasha memakai hijab sejak dari isu yang viral dulu kan?

Rata-rata netizen memuji betapa manis dan lawanya Uqasha mengenakan hijab.

Cantik sangat pakai tudung

Manis bertudung..

Ramai juga netizen mendoakan supaya Uqasha terbuka hati untuk memakai hijab kembali. Inshaallah semoga terbuka kembali hati Uqasha ye, sejuk mata kaum Adam memandang.

Semoga Allah buka hati sis

Dalam ramai yang memuji, tak kurang juga ada antara mereka yang seolah-olah memujuk Uqasha memakai hijab kembali. Rindu katanya..

Pakai tudung balik please..

Rindu mahu lihat Uqasha berhijab..

VIDEO :

 

Sumber : KisahDunia / @SoyaLemon


Apa Kata Anda?