Tunai zakat, Aliff Syukri beri sumbangan makanan dan wang tunai bernilai RM300 ribu

Bulan Ramadhan yang mulia ini, banyak perkara yang boleh dilakukan untuk mengumpul pahala antaranya solat tarawih, keberkatan bersahur dan keenakan berbuka puasa bersama keluarga, sanak-saudara dan rakan-rakan. Saling membantu golongan yang memerlukan juga dapat meluaskan rezeki seseorang individu.

Terbaru, usahawan kosmetik, Datuk Sri Aliff Syukri telah memberikan sumbangan berbentuk wang tunai dan keperluan harian. Beliau juga telah memuat naik sebuah video yang melihatkan beliau memberi duit kepada rakyat yang memerlukan.

dah suruh berbaris dah tapi mereka yg serbu plz jgn kecam saya???? . . inilah kejayaan sebenar????????????????????????siapa yg sokong sy komen dibawah???? Alhamdulillah,tahun ni dapat meneruskan rutin setiap tahun memberi zakat berbentuk makanan,wang tunai dan sumbangan wang tunai kepada mereka yg memerlukan yg bernilai rm300k.. . Berkat sokongan anda yg membeli produk saya juga dan anda juga adalah peyumbang kepada rezeki mereka hari ini…saya sharekan kepada anda pengguna dherbs supaya anda juga berasa bangga sebagai peyumbang kepada mereka pada hari ini…yg diuruskan pusat zakat selangor . Mudahan kita semua diberi rezeki yg berlipat kali ganda supaya amalan ini dapat diteruskan pada tahun akan datang..amin kan kejayaan saya yaa

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Menerusi video yang dimuat naik Aliff di akaun Instagramnya, “Dah suruh berbaris dah tapi mereka yg serbu plz jgn kecam saya, Inilah kejayaan sebenar. Siapa yg sokong sy komen dibawah.

Alhamdulillah, tahun ni dapat meneruskan rutin setiap tahun memberi zakat berbentuk makanan,wang tunai dan sumbangan wang tunai kepada mereka yg memerlukan yg bernilai rm300k. Berkat sokongan anda yg membeli produk saya juga dan anda juga adalah peyumbang kepada rezeki mereka hari ini.

Saya sharekan kepada anda pengguna dherbs supaya anda juga berasa bangga sebagai peyumbang kepada mereka pada hari ini…yg diuruskan pusat zakat selangor. Mudahan kita semua diberi rezeki yg berlipat kali ganda supaya amalan ini dapat diteruskan pada tahun akan datang..amin kan kejayaan saya yaa.”

Rata-rata netizen memuji sikap Aliff yang sentiasa menolong golongan yang memerlukan dan tidak dianggap sebagai seorang pemurah.

Murah rezeki Aliff.

Semoga dipermudahan urusan.

Dato seorang yang baik hati.

Sumber: Aliff / Ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?