[VIDEO] “Aduh Lagu Apa Pulak Ni, Nasib Baik Comel..” – Netizen Tertarik Dengan ‘Pelat’ Anak Bongsu Siti Sarah

Sememangnya ramai yang mengenali Siti Sarah yang merupakan ibu kepada anak-anak Shuib Sepahtu. Pasangan ini telah dikurniakan tiga orang cahaya mata yang sangat comel iaitu Uwais Al Qarni, Dzakira Talita Zahra dan Ariq Matin.

Pasangan ini sering mengajar anak-anaknya dengan kehidupan yang sederhana. Apa saja yang dilakukan pada anak mereka pasangan ini pasti akan muat naik di laman Instagram mereka. Seperti baru-baru ini, Siti Sarah telah mendidik dua orang anaknya dan mendapat pujian daripada netizen.

Video tersebut telah dimuat naik sekali dengan kapsyen, ada ke mak punya garang nak menyanyi pon nak garang @officialdekta. Namun, apa yang menarik perhatian netizen ialah gelagat anak bongsunya Ariq Matin yang mempamerkan telatah semasa menyanyi.

VIDEO:

ada ke mak punya garang nak menyanyi pon nak garang ???????? @officialdekta

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

Video yang telah dimuat naik telah mendapat tontonan sebanyak 276 ribu dan rata-rata netizen terhibur dengan keluarga kecil ini.

Can’t stop laughing.. Matin so cute

Pandai anak-anak bila otak-otak berhubung

Parah pelat Mateen.. Comel ja bunyi dia

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Instagram Siti Sarah

SoyaLemon.ORG

 


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Aduh Lagu Apa Pulak Ni, Nasib Baik Comel..” – Netizen Tertarik Dengan ‘Pelat’ Anak Bongsu Siti Sarah – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.