Video Amboi Joget Lagu hindustan Dato seri vida dan Dato Aliff Syukri, comel comel je nengok

Aduhai comel je joget joget hindustan, tidak dapat disangkal lagi lakonan dato aliff syukri dan dato seri vida. sempena fifa world cup ni pun ada dato seri vida keluarkan lagu, dan juga lagu raya lavida raya. dua dua mendapat sambutan hebat daripada peminat – peminat mereka. korang dah tengok ke? hehe

”Dah tengok ke lagu bola World Cup saya? Gigih saya buat tau. Support ye. Tgk kat Utube..Taip Lavida Go Bola. Dah tengok? Ok tak?”

Panjang beno komen sorang ni, dia cakap apa tu mengenai DSV, jom baca :

penat DSV buat video, gigih dia siapkan katanya, jangan lupa view ya!

Lawa tak saya

Lawa tak saya

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

aduhh DSV tengah single, sape sape yang nak menjadi suami DSV boleh la tag tag rakan or kawan kawan yang single, tapi ayat last DSV tu buat min gelak. adoii DSV ni kan, macam macam. hekhek

”Siapa ekk calon suami sy nak dpt bby comel mcm @yusoffalqardawi sila taggg lelakii macho dan iklass plzz utk mencintai hati yg kecilll ku ini..
Tengah hati SEPI..
tagg cptt.. comel sgt anak abg terlajak laris ni
Nak baby macam ni @aliffsyukriterlajaklaris
Baka kena baik.. Laki orang tak boleh tau.”

VIDEO:

setelah beberapa minit, jam DSV memuatnaik dalam laman instagramnya, ramai je orang tag kawan-kawan masing masing.

VIDEO :

amboi ramai je netizen yang masih tag rakan-rakan nya untuk dijadikan calon suami kepada DSV, jom lihat apa kata netizen..

Saya terima nikahnya?.. sape tu?

ada lagi yang up kan kawan masing-masing, ada lawak juga kan..

Jangan lupa komen yang baik-baik sahaja ya. min doakan agar DSV dapat jodoh lelaki yang soleh dan mampu membimbing bukan sahaja di dunia, malahan dia akhirat yang kekal abadi.

Sumber : IG datoserivida / rimbabara.com

 


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. (Video) Amboi Joget Lagu hindustan Dato seri vida dan Dato Aliff Syukri, comel comel je nengok - Langit Kelabu

Comments are closed.