Video “Cepatlah bukak Yang,suka takk”Dato Aliff Syukri kasi hadiah kat isteri kasi surprise ni.

Jutawan kosmetik yang terkenal Dato Aliff Syukri memang glamour sekarang maklumla baru mendapat cahaya mata baru.Namun beliau kadang kadang seringkali membuat aksi lucu dan buat orang terhibur dan kadang kadang penuh kontroversi tapi ada juga kebaikan disebalik itu.

pasangan bahagia..

Kebelakangan ini pasangan suami isteri, Dato Aliff Syukri dan Datin Shahida sering menjadi tumpuan netizen di laman instagram mereka. Dato Aliff memang terkenal dengan seloka sepontan dan selalu bersahaja dalam melakukan aktiviti hariannya. Selain kelakarnya ada diselitkan  kebaikan yang beliau lakukan dan terkini beliau membuat kejutan pada isterinya dengan membeli hadiah yang mahal mahal pada Datin Shahida.Inilah katakan menjaga kerukunan rumahtangga selain menambat hati isteri.Mungkin salah satunya mengenang jasa isteri yang ta ternilai dengan melahirkan anak selama 9 bulan dalam keadaan payah.

Datin Shahida selamat melahirkan anak klelaki baru baru ini yang diberi nama Yusuf Al Qardawi.

 

video :

tak salahkan berikan wife kita hadiah lagi murah rezki..tag suami korang suruh belikan hadiah jugak???? . . sebenarya isteri sy ni kalau suruh bershopping hanbeg ke baju ker memang malas..smua kena saya belikan baru nak bergaya..yg lebih2 saya je.. @palacealiffsyukri

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

apa kata netizen:

untunglah dapat suami macam dato’

 

love sangat tengok suami yang sayang isteri…

semg bahagia dunia akhirat…

sumber : IG aliffsyukri / newscoviral.com


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. Video “Cepatlah bukak Yang,suka takk”Dato Aliff Syukri kasi hadiah kat isteri kasi surprise ni. – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.