[VIDEO] “Dia Dah Pandai Cakap…”- Perbulan Shuib & Siti Sarah Dalam Bahasa ‘Banjar’ Bersemut Habis! Lebih 162K Tontonan!

Pasangan romatik Shuib Sepahtu dan Siti Sarah tidak perlu diperkenalkan lagi. Pasangan ini sentiasa tampil mesra dan ramah bila berhadapan dengan sesiapa saja. Pasangan ini telah mendirikan perkahwinan pada tahun 2011 dan telah dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Uwais Al Qarni, Dzakira Talita Zahra dan Ariq Matin.

Selain itu, pasangan pelawak dan penyanyi itu kini sedang sibuk menjalankan perniagaan mereka yang semakin maju. Tetapi masih tampil di kaca televisyen untuk lakonan dan nyanyian.

 

Seperti di ketahui umum, pasangan ini sentiasa menceritakan perkembangan mereka di laman sosial Instagram. Baru-baru ini satu telah dirakam oleh Shuib Sepahtu mengenai isterinya mencuba untuk cakap Banjar. Namun apa yang menjadi perhatian netizen ialah keakraban pasangan ini.

VIDEO:

Dia dah pandai cakap banjar laaa ????????????..Sapa geng banjar komen…??? @sitisarahraissuddin #persuibofhappyness #anakbanjarbatu5 #parithajiamin

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Video tersebut telah mendapat 162 ribu tontonan dan rata-rata netizen memberi komen dan menyatakan pasangan ini sangat romatik. Lepas ni siapa yang pandai berakap Banjar bolehlah geng dengan Siti Sarah?

 

Sumber: IG Shuib Sepahtu via KisahDunia.COM / @DiariDunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?