Video Disebabkan begitu ramai yang request, akhirnya Dato Aliff Syukri berkongsi resepi body maintain kurus dan mantap.

Baru-baru ini, Datin shahida baru sahaja melahirkan bayi yang diberi nama Yusuf Al-qardawi. Sungguh cantik nama, min doakan Yusuf menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada kepada kedua dua ibu bapa.

macam mana, setuju tak ?

Namun, kaum hawa yang baru sahaja bersalin mesti ingin kan badan yang ideal kan. Kata Dato aliff, terdapat ramai request di luar sana yang mahukan dato kongsi bagaimana resepi yang terbaik buat kaum hawa sesudah bersalin.

nak membawang tapi jangan petik nama Yusuf tau..

makcik bawang kalau nak bergosip jgn petik @yusoffalqardawi kesian dia..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Video durasi pendek ini kita dapat lihat Dato Aliff sendiri yang menyediakan resepi dan memasak untuk datin. begitu manis nya dati aliff kan, meluangkan masa untuk isteri tercinta dalam menyediakan makanan yang berkhasiat untuk isteri.

cukuplah saya sudah bahagia dengan awak sorang, setuju tak?

Oleh itu, buat kaum hawa diluar sana boleh lah cuba ambil resepi ini dan cuba amalkan. Jom lihat video dato aliff syukri sediakan bahan-bahan masakan :

disebbkan ramai yg request nak sy posting vedio masakan dlm pantang. utk isteri sy supaya dia mantain cun dan body mantap …sy sharekan lahh . org banjar cakap nama masakan ni masak bening.. tmpat awak nma apa masakan ni??

VIDEO:

dato aliff syukri juga mengajak orang ramai yang ingin rasa masakan resepi nya, boleh la datang ke restoran nya di sg buloh/ damansara. Untuk maklumat lanjut boleh melawat Instagram @romahmakanterlajaklaris.

lawak la dato, siap standby hanger tu…

Sumber : IG aliffsyukriterlajaklaris / rimbabara.com

 

 


Apa Kata Anda?