[VIDEO] “Entah Lah Kenapa Aku Jadi Happy Sekali Bila Tengok Video Ni…” – Zarina Kongsi Momen Gembira Azil Sambut Hari Raya!

Menjadi inspirasi untuk diluar sana, pelakon Zarina Zainuddin dalam gembiranya berhari raya, tidak dilupakan juga untuk beliau berkongsi mengenai kisah anak istimewa yang dikenali sebagai Azil malah lagi seorang dikenali sebagai Azal.

Sebagaimana yang diketahui ramai, sifat Zarina yang sangat menyanyangi Azal dan juga Azil membuatkan ramai memuji dan turut mengagumi pelakon ini kerana tabah membesarkan anak-anak istimewa yang mempunyai penyakit autisme.

Namun istimewanya kali ini iaitu menerusi video yang dimuat naik oleh Zarina Zainuddin sempena menyambut hari raya ini telah menampilkan Azil yang kelihatan sedang bergembira malah beliau yang turut senyum dan ia telah mendapat tontonan sehingga lebih 100k.

Malah kapsyen yang ditulis “Selamat hari raya dari Azil” melalui video yang berdurasi 44 saat itu membuatkan ramai turut mengucapkan selamat hari raya buat Azil. Anak kepada pelakon hebat ini turut terkenal dengan sifat istimewanya yang suka membaca surat akhbar.

VIDEO :

Selamat Hari Raya Dari Azil ????????????

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_) on

Tengok abang Azil tersenyum.

Terharu lihat Azil bahagia.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : KisahDunia

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?