Video Jamal Abdillah dendangkan lagu raya, Jom tengok apa komen Dato Siti Nurhaliza.

Utusan Malaysia baru sahaja selesai mengadakan Jamuan raya 2018, hari ini genaplah 30 hari dan berakhir sudah aidilfitri. Semoga perayaan kali ini memberi seribu makna, dan menzahirkan keimanan, keinsafan dalam setiap diri setiap insan.

Rumah terbuka Utusan turut menjemput Artis terkemuka Malaysia, Dato Siti Nurhaliza dan Dato Siti juga ada membuat sedikit persembahan. Maklumlah ramai peminat yang datang, mestilah nak dengar idola mereka menyanyi kan.

rumah terbuka utusan. thanks for inviting me – khai bahar

rumah terbuka utusan. thanks for inviting me ,, ❤️ #cintasyurga

A post shared by Khai Bahar (@khaibahar94) on

Dato Jamal Abdillah memang terkenal dengan suara high note, tapi kali ni speaker duk kat sebelah je tu, nasib tak pecah je kalu high note.

Jom lihat video dibawah :

Kann… nasib tak meletop speaker tu – Dato Siti Nurhaliza

Bagi korang yang rindukan suara emas Dato Jamal nyanyikan lagu live, jom lihat video ni :

Jangan lupa komen yang baik-baik sahaja, salam satu malaysia daripada min rimbabara.

Sumber : IG deanmustafa / rimbabara.com

 


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. Video Jamal Abdillah dendangkan lagu raya, Jom tengok apa komen Dato Siti Nurhaliza. – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.