(Video) “Kita dah tuooo hahaha” raih 640K tontonan dan suara anak Dato’ Jamal Abdillah hampir sama.

Penghibur kesayangan Malaysia, Datuk Jamal Abdillah merupakan seorang yang legend dalam bidang nyanyian. Penyanyi yang bernikah dengan isterinya yang berumur 24 tahun, Datin Zai Izzati Khiruddin itu masih mempunyai peminat yang setia yang sentiasa menyokongnya walaupun dia banyak melalui pelbagai rintangan.

Osman Yamani,20 merupakan anak daripada perkahwinan kedua dengan Noraina Mohd Yusof mempunyai suara yang hampir sama seperti bapanya! Ke mana tumpahnya kuah, kalau tidak ke nasi kan!

bersama anak..Osama

 

Lagu “Hingga Tiba Saat Itu” , Datuk Jamal berduet dengan anaknya.

VIDEO:

Lagu yang tak kan orang lupakan, Gadis Melayu..

VIDEO:

Osama berpontesi menjadi penyanyi seperti ayajnya dan mendapat tunjuk ajar drp Datuk Jamal Abdillah.Beberapa bulan yg lepas Datuk Jamal telah berkahwin dengan Zai Izzati dan mendapat liputan meluas.

“Osama sangat okey dan dia boleh menerima kehadiran Zai Izzati. Keterbukaan Osama serta ahli keluarga yang lain amat-amat menggembirakan saya,” kata Jamal .

Selain Osama yang merupakan anak daripada perkahwinan kedua dengan Noraina Mohd Yusof, Jamal juga mempunyai seorang lagi cahaya mata, Ahmad Zaki Yamani, 11, menerusi perkahwinan ketiga dengan Fatimatuhzahrah Samad.

Perkahwinan pertama Jamal ialah dengan Basariah Abdul Latiff.

sumber : kisahdunia / newscoviral.com


Apa Kata Anda?