[VIDEO] Melimpah Ruah Semut! Sweet Gila! Zara Zya Buat Kejutan Birthday Hafreez Adam.

SATU rakaman video yang menunjukkan sambutan hari lahir seorang lelaki dengan kehadiran maskot comel berupa patung beruang telah mencetuskan sensasi di media sosial beberapa jam yang lepas.

Dalam video berdurasi 2 minit 60 saat itu, kelihatan Hafreez Adam memakai  hoodie berwarna oren, duduk berseorangan di meja makan. menerima kunjungan ‘tetamu istimewa’ berkostum beruang, sambil tangannya memegang kek yang lilinnya menyala.

Keletah maskot tersebut yang comel dan mencuit hati itu menyebabkan Hafreez Adam tidak sabar-sabar untuk mengetahui siapa di dalamnya.

Beberapa kali Hafreez cuba untuk membuka ‘helmet’ maskot tersebut, selepas membuka helmet, dia terkejut besar apabila mengetahui siapa ‘dalang’ kejutan manis itu!

Video ini pada awalnya dimuat naik oleh Zara Zya sendiri di instagram miliknya, dan telah mendapat like sebanyak 43,339 serta menerima komen sebanyak 1,273 setakat ini.

VIDEO:

Video ni paling bersemut:

 

Rata-rata netizen memberikan respon positif terhadap surprise hari jadi itu kerana menganggapnya sweet dan satu usaha baik oleh Zara Zya Sebagai teman wanita Hafreez, kerana bersungguh-sungguh mahu menunjukkan kasih sayang terhadap Hafreez .

Tak kurang juga, ada yang menggunakan peluang ini untuk tag pasangan masing-masing sambil memberi hint bahawa mereka suka karakter kartun yang sekian-sekian. LOL!

So suwittt…

Kahwin cepat!! Aduh sweet sangat ni..

Besemuttt tengok..

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! 

Sumber: Kecoh Betul / @DiariDunia


Apa Kata Anda?