[VIDEO] “Pecah Perut Aku Ketawa Wei! Ni Barulah Pembalasan…”- Lebih 486K Tontonan, Telatah Azad Buncitkan Perut Buat Netizen Mengekek

Siapa yang tidak kenal dengan pasangan romantik dan kelakar Azad Jazmin dan Eira Syazira. Pasangan ini telah memiliki tiga orang cahaya mata perempuan yang cantik.

Pasangan ini sangat aktif di laman sosial, setiap gambar atau video yang dimuat naik pasti akan menarik perhatian netizen kerana telatah dan gelagat mereka yang sentiasa masuk air dan mencuit hati.

Siapa yang sering mengikuti perkembangan keluarga kecil ini pasti akan mengetahui bahawa Azat sering membuat lawak setiap hari dan baru-baru ini Azad telah merakam satu video yang telah ‘mengenakan’ isterinya.

Namun, kali ini Eira telah membalas dendam dan merakam video suaminya tengah baring kekenyangan selepas berbuka puasa. Dengar gelak Eira sampai kita sendiri yang turut sama gelak?

Pay back time!! Hahahaha

Pay back time!! Hahahaha ???????????????? @azadsyazirarose

A post shared by E I R A S Y A Z I R A (@eirasyaziraofficial) on

Video yang telah dimuat naik mendapat tontonan sebanyak 486 ribu dan rata-rata netizen  sangat terhibur dengan gelagat usik-mengusik suami bahagia ini.

Laki bini dua kali lima…

Suka tengok couple ni loving sangat…

Sumber: IG Eira Syazira

KisahDunia.COM


Apa Kata Anda?