Video Sweet Aeril zafril kaki challenge bersama isteri kesayangan wawa zainal, bersemut screen.

Wabak keke challenge kian parah dalam media sosial. tu lah dance yang kini viral, tapi berbeza dengan aeril zafril dan wawa zainal, video durasi 12 saat itu dimuat naik oleh aeril dengan status :

#kekechallenge tak ada. yang ada #kakichallenge je.

betul ke? perempuan ni kalau kita ambik gambar dia pun ,dia dah cukup happy dah… tapi yang ini terlampau happy plak.mybe sbb tudung dia x kelepet kot..

yela, mungkin dah terlalau banyak sangat kan, so aeril tuka video dance pulak, kak challenge. tengok amacam, style jugak kan. sweet dan manis, itulah komen yang membanjiri ruangan dalam laman instagram aeril zafril.

cantik tak hayla makeup??? malingkat rang…pakai lipmatte

cantik tak hayla makeup??? malingkat rang…pakai lipmatte @wawacosmeticshq

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

VIDEO :

#kekechallenge tak ada. yang ada #kakichallenge je. ???????????????? @w4w4_zainal

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

seperti biasa, netizen sering menyifatkan pasangan bahagia ini sentiasa manis dek kerna aeril sering memuat naik video, gambar isteri nya dengan status yang mencuit hati.

mereka sering dijadikan contoh bagi mereka yang bergelar suami isteri. walau apa pun, min rimbabara doakan agar jodoh mereka berkekalan dan bahagia dunia akhirat hendaknya. jom baca apa kata netizen :

kenapa sweet sangat, semoga bahagia hingga ke jannah..

anak dah dua tapi masih sweet seperti baru je couple..

saja aku ulang video ini banyak kali biar diorang penat.. adehh ada jugak komen camni. hekhek

jawapan aeril zafril apabila ditanya muzik apa. hekhek..

Sumber : IG aerilzafril / rimbabara.com

 

 


Apa Kata Anda?