[VIDEO] Wow! Test Drive Aston Martin- Dato Alif Syukri ”beli” Kereta Baru?

“Aston Martin”. Wow siapa yang tidak bermimpi untuk memiliki kereta mewah seperti ini. Mana taknya, ianya antara kereta termahal di dunia. Tapi, mana la kita mampu kan. Beruntungnya Dato Alif Shukri ni. Baru jer berumur 30 tahun, dah boleh tukar-tukar kereta mewah tau macam tukar kereta tempatan jer. Tapi, setiap kejayaan datangnya dari setiap kesusahan. Barulah berjaya macam Dato Alif Syukri.

Antara keistimewaan kereta ni, kalau nak hidupkan enjin tu tak payah pakai suis dah. Tekan button jer. Dah terus jalan. Mana taknye, harganya saja mencecah 2.3 juta.

Bila test drive kat rumah, laju jer Alif Shukri dengan bibik berlari nak try kereta baru. Yang lucunya bibik pun punyalah bersungguh naik kereta baru tu macam dia tu assistan dato Alif jer.. Qayyum pun test drive sekali tau. Beruntungnya korang.

Kapsyen Video:

yes or no utk sy beli???

Video:

Komen netizen:

Alhamdulillah. Cantik..rexeki dato..Allah maha kaya. Jangan lupa puasa Arafah tau. (Zulhijjah. Semoga kita berjaya di dunia dan akhirat.

Hahaha. Bibik dah ganti asistant dato yang preggy tu. Sapa ntah nama dia..Lawak jer bibik.

 

Sumber: IG Alifshukriterlajaklaris

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Sumber: Source


Apa Kata Anda?