[VIDEO]”Sumpah Gayat Nak Mati!”-Lebih 800K Tontonan, Diana Danielle Jalan Di Luar Bangunan 65 Tingkat, Mesti Korang Getar Lutut!

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon yang mula dikenali menerusi filem pertamanya berjudul “Idola” dan drama popular “Air Mata Maria”, Datin Diana Danielle Danny Beeson atau lebih dikenali dengan nama komersialnya sebagai Diana Danielle. Datin Diana yang telah bwrkahwin dengan pelakon hebat, Farid Kamil sering kali dilanda kontroversi mengenai perihal rumahtangganya.

Baru-baru ini, Datin Diana telah mencuri perhatian netizen dengan memuatnaik satu video ketika dia berada di Komtar Pulau Pinang. Video tersebut merupakan video di mana buat kali pertamanya dia mencuba Sky Walk. Menerusi laman Instagram Datin Diana, dia memberitahu bahawa dia terlalu gayat untuk berjalan di luar bangunan komtar tersebut. Tidak sampai 50 tapak dia berjalan diatas bangunan tersebut kerana terlalu takut.

Namun, dalam pada rasa takut tu, sempat lagi Datin Diana senyum dekat camera. Walaupun dia nampak takut tapi masih maintain cantik. Malah, Datin Diana memberitahu bangunan tersebut setinggi 65 tingkat dan boleh buat flying fox lagi.

Rata-rata netizen yang menonton video yang dimuatnaik oleh Datin Diana telah memberikan pelbagai reaksi dan komen di laman Instagramnya. Ada netizen yang mahu mencuba seperti Datin Diana namun takut satu badannya cramp.

Ada juga netizen yang tergetar lutut kalau naik bangunan setinggi bangunan komtar Penang tu. Malah, netizen bangga kerana Datin Diana berjaya berjalan di luar bangunan tersebut.

VIDEO:

Siapa berani buat challenge ni? Jalan di luar bangunan Komtar Penang setinggi 65 tingkat siap boleh flying fox lagi, tapi saya terlalu gayat jalan tak sampai 50 tapak ???????????? Jom la datang masa cuti raya dan cuti sekolah ni dan cuba ramai-ramai kalau berani! . @TheTopPenang #TheTop #Komtar #Penang #Malaysia #VisitPenang #TheTopKomtar #TheTopPenang #TheTopKomtarPenang #ObservatoryDeck #TheGravityz #TopViewRestaurant #LargestIndoorThemeParkInPenang #SkyWalk #RainbowSkywalk #DianaDanielleB #DDFCSuperfans #DDFCJunior Talent Management @NRDBStudio #NRDBStudio Video by @AyinPenang

A post shared by Diana Danielle (@dianadanielleb) on

Sumpah gayat…

Lembik lutut, kaki…

Takut cramp satu badan…

Berani naik, proud of you…

Still boleh gelak walaupun gayat…

Sumber: IG Diana Danielle

KisahDunia.COM


Apa Kata Anda?