“Wah! Macam tak percaya je…”- Sambut ulang tahun kelahiran, peminat terkejut dapat tahu umur sebenar Ardell Aryanna

Pelakon cantik, Ardell Aryana kini semakin mendapat perhatian ramai sejak berhijab dan ramai yang suka dengan penampilan barunya itu.

Baru-baru ini Ardell telah mendapat perhatian netizen apabila beliau telah memuat naik sebuah video bersama pelakon, Nadzmi Adhwa menyanyikan lagu Di Matamu nyanyian Sufian Suhaimi. Keakraban hubungan mereka menjadi tanda tanya di kalangan netizen kerana dilihat begitu mesra.

Terbaru, Nadzmi telah memuat naik sebuah sebuah gambar bersama Ardell di akaun Instagramnya bersempena dengan hari jadi Ardell yang ke -28 tahun pada hari ini. Gambar tersebut juga disertakan dengan kapsyen lucu apabila beliau mengucapkan ulang tahun kelahiran kepada Ardell.

Menerusi kapsyen Adhwa, beliau mengucapkan selamat hari jadi kepada Ardell Aryanna yang ke-28 tahun. Beliau juga mendoakan agar birthday girl itu sentiasa diberkati Allah dan dimurahkan rezeki.

Namun, rata-rata netizen selama ini telah ‘tertipu’ dengan kecomelan wajah Ardell yang nampak muda lingkungan umur 19 hingga 24 tahun yang  tidak dimakan usianya yang sebenar (28 tahun).

Berikut adalah respond dari netizen terhadap gambar tersebut.

Macam tak percaya 28 tahun.

Happy birthday, Ardell.

Sumber : Nadzmi Adhwa, Ardell Aryanna 

Kredit; Ohmymedia

 
 


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. “Wah! Macam tak percaya je…”- Sambut ulang tahun kelahiran, peminat terkejut dapat tahu umur sebenar Ardell Aryanna – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.