‘Aku Selalu Berdoa & Berharap Allah Satukan Kita’ – Kekasih Pramugari Lion Air Luah Kesedihan

 

Pasukan mencari dan penyelamat Indonesia mengesahkan tiada mangsa yang selamat dalam nah4s pesaw4t tambang murah Lion Air yang terhempas di perairan Karawang, Jakarta Utara. Sehingga kini sudah 7 mayat ditemui dan proses bedah siasat akan dilakukan bermula 7 pagi esok.

Sementara itu di media sosial gambar dan informasi terbaru tentang proses menyelamat terus dikongsi oleh orang ramai. Antara yang menarik perhatian ialah status seorang jejaka, kekasih pramugari Lion Air yang dipercayai berada dalam nah4s pesaw4t itu.

Setiap sujud doakan kamu

Menerusi kapsyen Instagram tersebut, Apryfadhli mengakui dirinya sangat berharap mereka berdua akan disatukan sebagai suami isteri yang sah satu hari nanti. Merry yulanda merupakan antara pramugari yang menaiki pesaw4t tersebut.

Setiap sujud aku salalu mendoakan kamu sayang,ak memohon dan berharap kpd Allah untk satukan kita,Sampai kmu menjadi penyemangat hidup aku dan untk cita cita kita bersama kedepan,Kmu ingin jadi istri aku dan aku pun ingin kamu menjadi ibu buat anak kita nnti,tapi Allah berkehendak lain,stiap langkah dan tujuan ak selalu memohon kpda Allah untuk bisa bersama kmu kembali untk kita kedepan.Kamu hrus kembali bulan april 2019 kita akan lamaran sayang kamu kembali ya sayang,gk ada seorang pun yg bisa menggantikan kmu sayang.bagai mana keadaan mu ak akan tetap trima kmu apaadanya.

Aku tunggu kamu

VIDEO :

 

Rata-rata netizen mengucapkan rasa takzi4h buatnya.

Salam takzi4h ya pak dari Malaysia…

Keep strong bro…

Turut berdukacita…

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber : OhBulan!/Instagram apryfadhil


Apa Kata Anda?