[VIDEO] Sampai Menangis Penonton! Lagu AYAH Dari Sentuhan Buskers Depan SOGO. Memang Padu Menusuk

(Skroll ke bawah untuk tonton video penuh)

Sampai Menangis Penonton, Lagu AYAH Dari Sentuhan Buskers Depan SOGO Sampai Menusuk Kejiwa Sanubari – Suara mantap!! Broder yang hanya tahap sekolah rendah tapi dapat nyanyi lagu sampai cam ni. Suara memang betul-betul power. Walaupun ada seketika lupa lyrik dia, tapi masih dapat menarik perhatian banyak orang datang tengok brader ni menyanyi.

Brader ni nyanyi lagu putus terpaksa. Gaya brader ni menyanyi buat semua orang terharu jer. Dah terang-terang brader ni ada bakat yang sangat tinggi dalam pernyanyian.

Menurut komen-komen netizen, brader ini bernama Bob bukan sekadar rupa sahaja. Banyak orang dengan cara dia nyanyi memang berdiri bulu roma.

Kalau broder ni menyertai program cari bakat yang dianjurkan kat rancangan TV, pasti akan menarik perhatian banyak orang lihat broder ni nyanyi. Pihak yang mengadakan program cari bakat, memang nak cari brader-brader yang ada bakat cam ni.

“Kalau lah betul-betul ada syarikat jumpa brader ni, pasti akan beri peluang kepada brader ni menyertai banyak pertandingan untuk memberi lebih banyak orang lihat bakat yang ada pada brader ni..”

Jadi seorang artis masih kecik pun mungkin akan jadi jugak. Kan ada artis-artis sudah mula buat persembahan kat luar bila mereka masih kecik lagi. Jom dengarlah brader-brader ni nyanyi lagi yang dapat buat bulu roma anda berdiri.

LIRIK LAGU AYAH :

Dimana, akan ku cari,

Aku menangis seorang diri,

Hatiku slalu ingin bertemu,

Untukmu aku bernyayi,

Untuk ayah tercinta,

Aku ingin bernyanyi,

Walau air mata,

Di pipiku,

Ayah dengarkanlah,

Aku ingin berjumpa,

Walau hanya dalam,

Mimpi..

Lihatlah, hari berganti,

Namun tiada seindah dulu,

Datanglah, aku ingin bertemu,

Untukmu, aku bernyanyi,

Untuk ayah tercinta,

Aku ingin bernyanyi,

Walau air mata,

Di pipiku,

Ayah dengarkanlah,

Aku ingin berjumpa,

Walau hanya dalam,

Mimpi..

VIDEO PENUH :

VIDEO LAGU ASAL NYANYIAN RITO :

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber : Relaks.my


Apa Kata Anda?