Mama Thaqif Dah Tiada .. Sebak Lihat Hanya My Kid Thaqif Disisi Mama (8gambar)

Klang : Seorang wanita meninggal dunia apabila kereta perodua Myvi yang dipandu bertembung dengan sebuah lori kontena dalam kejadian di Highway SKVE dipersimpangan susur keluar ke Teluk Panglima Garang dari Westport.

Mangsa Sa’adiah Shamsuddin,30, meninggal dunia ditempat kejadian akibat tersepit akibat pertembungan dua kenderaan tersebut.

Mangsa yang dikatakan diperjalanan pulang dari tempat kerjanya di Wesport menuju kerumahnya apa yang berlaku mengundang pilu apabila melihat Mykid anak kecil nya Muhammad Amirul Thaqif 7 bulan berada disisi arwah.

 

Arwah Saadah adalah penuntut di Universiti Teknologi Mara dan baru seminggu lalu dia Konvo dan memuat naik foto bersama anak kesayangan serta suami tersayang kini tiada lagi dirinya disisi Thaqif dan suami nya.

Disaat Thaqif memerlukan mama nya, mama telah pergi buat selamanya dijemput ilahi yang maha esa lebih sayangkan mama thaqif jenazah mama thaqif selamat di semadikan di Tanah Perkuburan Islam Selat Klang.

Punca sebenar kejadian kini disiasat oleh pihak berwajib pemandu lori kontena tidak mempunyai apa-apa kecederaan, semoga suami arwah Saadah tabah dan adik Thaqif dapat dibesarkan sebaik mungkin walaupun tanpa seorang isteri disisi. Al fatihah.

 

Sumber; accidentportal.net


Apa Kata Anda?