Pengantin 2 Minggu Kaku Dijalan .. Mudah Nya Mu Pergi Fadil Disaat Diri Mu Dipuncak Bahagia (10gambar)

Port Dickson : Seorang lelaki maut apabila motosikal yang ditunggang nya telah terlibat dalam kemalangan di Jalan menghala ke Port Dikson berhampiran Lukut.

Mangsa dikenali dengan nama Fadil meninggal dunia apabila motosikal Yamaha Y15 telah terlibat kemalangan yang menyebabkan mangsa maut ditempat kejadian.

Mangsa yang berasal dari Kampung Merbau Sempak Sungai Buluh Selangor dikata kan bersama rakan-rakan nya menunggang motosikal Yamaha Y15 menghala ke Port Dickson.

Fadil merupakan ahli kelab motosikal Yamaha Y15 Sungai Buluh dan amat meminat motosikal serta banyak bersama rakan-rakan berkonvoi motosikal.

 

Paling memilukan permergian arwah diratapi oleh keluarga dan rakan-rakan arwah mengikut sumber melalui laman sosial Fadil beliau baru melangsungkan Majlis perkahwianan 2 minggu lalu sekitar 15 dan 16 April lalu.

Apa yang berlaku mengudang pilu keluarga arwah, keluarga isteri arwah, rakan-rakan dan insan-insan yang mengenali Fadil beliau seorang yang sangat baik dan disenangi ramai.

Disaat diri nya dipuncak bahagia bersama isteri tersayang dan turut meluangkan masa bersama rakan-rakan motosikal walaupun selepas berkahwin yang maha esa telah menjemput nya pergi dengan tragis kemalangan.

Punca sebenar kejadian kemalangan yang mengorbankan Fadil tidak dapat dikenal pasti, kes ini telah disiasat oleh pihak berwajib, semoga isteri arwah tabah hanya 2 minggu mereka bersama sebagai suami isteri yang maha esa lebih sayangkan Fadil tiada lagi suami tersayang disisi.Al fatihah.

 

Sumber; accidentportal.net


Apa Kata Anda?