Selamat Tinggal .. Ajal Dilanggar Lari Suami Isteri Maut Tinggal 3 Anak Yatim Piatu (10Gambar)

Kuala Lumpur : Sepasang suami isteri maut apabila motosikal yang ditunggang mereka telah terlibat dalam kemalangan semasa pulang dari kerja malam tadi.

Mangsa Umar Hanafi dan isteri Mazlina Razali maut ditempat kejadian akibat tercampak,laporan awal mengatakan motosikal yang ditunggang mangsa dilanggar dan kenderaan tersebut melarikan diri.

Namun punca sebenar kemalangan kini disiasat oleh pihak berwajib, Umar yang merupakan kakitangan Astro dan isteri nya Mazlina merupankan seorang akuntan di Menara Uem.

 

Dalam kemalangan pukul 40.45 malam itu di Taman Dato Harun sebelum Tol NPE kedua-dua mangsa maut ditempat kejadian akibat parah tercampak.

Apa yang berlaku mengudang pilu memandangkan mangsa kini meninggal kan 3 orang cahaya mata yang paling kecil tidak sampai setahun lagi, 3 beradik ini kini yatim piatu.

Semoga keluarga pasangan ini tabah dengan apa yang berlaku, yang maha esa lebih sayangkan pasangan ini semoga roh mereka tenang disana. Al fatihah.

 

Sumber; accidentportal.net


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. Selamat Tinggal .. Ajal Dilanggar Lari Suami Isteri Maut Tinggal 3 Anak Yatim Piatu (10Gambar) – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.