(Video) Tahniah “Gadis Miming” Kini Sudah Selamat Bergelar isteri, Sempat Buat Parodi Pematah Hati Lagi Tuh, Memang Lawak Habis !

Kehangatan lagu Pematah Hati menjadikan lagu berkenaan menjadi pilihan beberapa selebriti dan instafamous tempatan untuk memparodikan lagu berkenaan bagi menghiburkan hati yang lara.

Selain Jihan dan Faiz Roslan, instafamous Nurizzati yang menggunakan akaun Instagram @itsrosenicotine turut memparodikan lagu berkenaan.

Apa yang menarik, parodi lagu berkenaan dibuat pada hari perkahwinannya. Wahh sempoi habis pasangan pengantin ni!

Rata-rata terhibur dan memuji keduanya yang sangat santai, tak cover ‘cool’ ketika membuat video berkenaan.

Nurizzati atau nama penuhnya, Nurul Nurizzati Mohd Raffi terkenal dengan ‘mimingnya’ dan telah menghasilkan lebih 50 video menggunakan aplikasi Musically.

Videonya yang lawak dan terhibur mendapat sambutan meluas daripada netizen sehingga dia dipanggil untuk uji bakat MIG Talent dan ditawar menjadi pengacara televisyen.

 

Sumber Instagram Nurrizati via kisahdunia via himpunan-media.com


Apa Kata Anda?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tahniah “Gadis Miming” Kini Sudah Selamat Bergelar isteri, Sempat Buat Parodi Pematah Hati Lagi Tuh, Memang Lawak Habis ! (Video) - Muka Buku Viral
  2. Tak Pernah Tak Lawak ! “Gadis Miming” Kini Sudah Selamat Bergelar isteri, Sempat Buat Parodi Pematah Hati Lagi.. - Sayap Hitam Dot Com

Comments are closed.