20 Situasi Dimana Gambar Background Lagi Happening Dari Gambar Sebenar

Kadangkala apabila kita mengambil gambar kita tak perasan ada orang enterframe atau dengan terma yang betul ialah Photobomb. Yang lebih menyedihkan ialah Gambar background kadangkala lebih happening dari gambar sebenar.

1. Terima, terima, terima! sorak badak air kat belakang tu

2. Aku pun nak masuk jugak

3. Harap lelaki tu baik-baik saja

4. Eh, macam sama jer

5.  Banyak-banyak tempat situ jugak kau nak melepas kau yer anjing

6. Nampak idola

7. Serius betul abang kat belakang tu

8. Kenapa korang tak bawa saya

9. Mereka tak perasan

10. Ser4am lah tgk orang kat belakang tu

12. Ikan paus tu pun nak ikut sama

13. Bila kau dah masak dgn perangai adik-adik bergurau

14. ee, nyampah aku

 

15. Apa yang dia nampak tu

16. Diorang sengaja ni

17. Senyuman kuda

18. Yang kau kat belakang tu dah kenapa

19. Matrix?

20. Bila anjing kau perlu perhatian lebih

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber: Cerkosong


Apa Kata Anda?