Budak parody Avenger Infinity War terkejut beruk director Avenger sendiri datang jumpa mereka.

Sudah beberapa minggu Infinity war ditayangkan di pawagam . Ramai yang berbual mengenai filem tersebut di laman sosial . Namun sebelum pelancaran filem tersebut, Marvel telah mengeluarkan trailer khas filem tersebut yang memaparkan sedikit sebanyak mengenai filem yang epic tersebut.

Tidak disangka pula beberapa orang pelajar yang agak kreatif telah membuat video parody kepada trailer infinity war tersebut dan dimuatnaik ke laman sosial video youtube dan menjadi viral sehingga video parody tersebut mendapat lebih dari 3.5 juta tontonan dan mengejutkan kerana mereka sendiri tidak sangka tontonan di youtube boleh mencapai sebanyak itu dari parody yang dihasilkan mereka hanya menggunakan bajet sebanyak 3 ringgit sahaja.

Setelah video tersebut viral , mereka dipanggil ke suatu tempat di Singapore untuk ditemuramah dan mereka dikejutkan sekali lagi apabila Director sebenar filem Marvel tersebut sendiri yang datang untuk menemuramah mereka mengenai parody filem tersebut yang mendapat jutaan views di laman youtube.

Russo juga turut terkejut kerana remaja tersebut memberitahu mereka hanya menggunakan modal RM3 untuk parody tersebut dan mendapat 3.5 juta views berbanding dengan Avenger Infinity War yang sebenar yang menelan belanja sekitar 400 juta dollar Amerika yang bersamaan dengan sekitar 1.6 billion ringgit Malaysia. Filem tersebut juga kini dianggap sebagai filem termahal di dunia mengatasi filem sebelum ini yang memegang title tersebut iaitu Pirate Of Carribean : Dead Man Chest.

Budak2 yg buat Parody Trailer Avengers haritu kena interview dengan Director Avengers dekat Singapore guys! ????

 

 

Sumber: alerttvmalaysia.com / arenastar.net


Apa Kata Anda?