“Handsomenya kalau lelaki…” – Netizen kesal Riz Ulala ubah penampilan jadi pondan

Selain Nur Sajat, Riz Ulala juga dikategorikan dalam golongan ‘maknyah’ kerana berpakaian seperti perempuan dan sudah mengubah ciptaan Yang Maha Esa dari segi fizikal dan mental. Riz Ulala atau mesra dengan panggilan Lala juga telah melakukan pembedahan plastik dari hujung rambut sehingga kaki di Thailand.

Ada segelintir wanita diluar sana mungkin berasa sedikit jealous dengan fizikal pondan yang berasal dari Kota Kinabalu, Sabah itu kerana memiliki pinggang yang ramping, payudara montok dan punggung yang anjal,  namun semua itu hanya plastik sahaja!

Lala juga sering berkongsi gambar ddan video di akaun Instagramya dan kini memiliki lebih 200,ooo pengikut di laman sosial tersebut. Meskipun begelar seorang maknyah/pondan, namun Lala tidak malu untuk memuat naik wajahnya yang ‘sebenar’ (lelaki tulen).

Berikut adalah gambar ‘sebenar’ Lala.

Lala ketika zaman remaja.

Youre the only one i want, nobody else. but… ????

A post shared by Lala ???? (@rizulala) on

Lala ketika berusia 13 tahun.

“Masa ni ramai abang angkat”

Kalau ni i boleh tayang x ? Haha 19years old boy. 2014 x Masa ni ramai abg angkat, abg2 yg dah kawen pula tu ???? #kunyit #lengkuas #manja #abgmashem

A post shared by Lala ???? (@rizulala) on

Gara-gara gambar yang dimuat naik Lala, ramai wanita diluar sana berasa kesal dan sedih diatas perubahan pondan berusia 23 tahun itu.

Ruginya jadi perempuan, muka dah handsome!

Ya Allah! Handsomenya!

Semoga diberi hidayah.

Wajah terkini Lala selepas menjalani pembedahan plastik di Thailand.

Sumber : Riz Ulalac / Ohmymedia


Apa Kata Anda?