Seram! Tengok Betul-Betul.. Dengan Siapa Pemain Ini Meraikan Jaringan!

Saat paling gembira bagi pemain bola sepak ialah detik-detik masuk gol. Semua pasukan yang masuk gol tu akan jadi sangat gembira kerana berjaya dapat point. Mereka akan lari dan lompat dengan teruja dan berpeluk-peluk dengan teman-teman mereka.

Tapi yang pelik dalam video nie, siapakah yang pemain ni meraikan jaringan? Cuba lihat betul-betul pada saat 0:13, boleh lihat ada 3 orang, tapi lepas tu tiba-tiba jadi dua orang pulak. Yang dia peluk tu siapa tu? Buka mata anda, adakah pemain bola sepak tu sedang peluk hantu?

Kalau tidak lihat dengan teliti memang tidak perasan. Adakah hantu memang wujud dalam dunia kita? Kalau tidak, adakah tu ialah orang yang datang dari dunia empat dimensi atau datang dari black hole? Memang ada banyak pendapat dan pandangan dari banyak orang. Tapi tidak ada satu jawapan yang dapat menjelaskan keadaan cam ni, pihak sains pun tidak dapat beri bukti yang kukuk yang menunjukkan ada hantu atau ada dunia empat dimensi.

Kalau hantu betul-betul wujud, ia bukan saja muncul hanya pada waktu malam saja seperti yang biasanya tunjukkan dalam filem. Kadang-kadang muncul pada siang hari, atau kat tempat yang ada banyak orang seperti dalam video ni. Jom tengok dengan tajam. Dapatkah anda lihat?

Sila tonton video:

sumber;youtube

Kredit; rotipisang.net


Apa Kata Anda?