[Video] “Laa Aku Ingat Pekerja Mamak! Tengok Lagi Skali, Pak Azad Rupanya! Hahhaha..Seriyau Plak Tengok Tojoh Lidi Tu! – Pak Azad Kacau Bini Tengah Makan Di Sunway Pyramid. Lebih 300k Tontonan!

Selepas video yang dikatakan Pak Azad kelihatan seperti Chandramukhi , Eira memuat naik satu lagi video di akaun Instagram milik beliau yang menunjukkan beliau sedang preview makanan yang beliau makan di salah satu kedai makan di Sunway Pyramid semalam.

Dimana beliau telah diganggu oleh Azad ketika itu. Pak Azad tak semena-mena telah menarik rambut eira syazira ketika eira sedang makan. Anak sulungnya, Amara gelak besar kepada ibunya selepas Daddy ganggu Mummy Amara. Mereka berdua ni tak pernah tak kelakar.

Malah ramai juga yang cemburu dengan kebahagiaan mereka berdua dan turut mendoakan semoga mereka berdua kekal hingga ke akhir hayat. Kami dari geng Kepoh juga mendoakan semoga mereka sentiasa happy dan bahagia seperti selalu.

Jom kita lihat video dibawah :

????

A post shared by E I R A S Y A Z I R A (@eirasyaziraofficial) on

Komen-komen dari Netizen

Suka tgk family eira dn ezad ..moga kekal bahagia hingga ke syurga..Aamiin

Kalau pak Ezad ada ni confirm dia kata “ni bkn hummm,ni gelojoh”…hahaha…lawak gila part tu..seronok tngok kak Eira makan

Hahahah… Laki ko kan sis… Tgok je dia aku dh gelak

Sumber : IG Eira Syazira / Gengkepoh.com


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [Video] “Laa Aku Ingat Pekerja Mamak! Tengok Lagi Skali, Pak Azad Rupanya! Hahhaha..Seriyau Plak Tengok Tojoh Lidi Tu! – Pak Azad Kacau Bini Tengah Makan Di Sunway Pyramid. Lebih 300k Tontonan! – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.